La nova manera de formar de motivar d'assesorar d'ensenyar de comunicar de treballar

Som una empresa amb un gran equip de tècnics i especialistes en els diferents camps de la formació. Especialitzats en Prevenció de Riscos Laborals, Team Building, Treballs en tensió BT,MT i AT que treballem de manera interdisciplinària.


Qui som

El nostre equip tècnic es recicla contínuament per a estar atent de totes les novetats legals i tècniques que afecten la PRL i a la formació continua dels treballadors. Comptem amb tècnics i col·laboradors experimentats per a donar resposta a problemàtiques greus i/o especials (judicis per sinistralitat laboral, inspeccions de treball, peritatges tècnics, dictàmens, informes, formacions pràctiques especifiques, etc.).

PREVENFORMA’T disposa d’un catàleg de cursos especialitzats dissenyats e impartits per professionals del sector amb una contrastada experiència professional. A part del catàlegs de cursos online i presencials, dividits per àrees de coneixement i per especialitats sectorials, també desenvolupem cursos i cicles formatius a mida per empreses i organitzacions, ajustant-nos a les seves necessitats i objectius. La nostra adaptació continua a les novetats en matèria de formació, i més de 10 anys de experiència formant a persones en PRL, avalen la qualitat de les accions formatives de PREVENFORMA’T. En el context actual que ens trobem moltes empreses requereix que el personal disposi de la TPC i TPM (targeta professional de la Construcció, metall i/o fusta). Per a poder desenvolupar feines en el àmbit de la construcció i del metall. Per aquest motiu PREVENFORMA’T col·labora amb diferents entitats municipals, per oferir la seva formació, a través de les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments, per fer més accessible els cursos per a persones aturades, ja que es un requisits indispensable per poder optar algunes ofertes de treball.


La millor prevenció és una bona formació

Amb INDEPENDÈNCIA PROFESSIONAL treballem sempre sota criteris de qualitat, ètica i exigència molt estrictes. Afrontem qualsevol aspecte de l'activitat preventiva amb total OBJECTIVITAT, sempre en benefici dels nostres clients. Tenim sempre present la idea de SERVEI. Els professionals de PREVENFORMA’T estem sempre al costat dels nostres clients i dels seus equips humans.


93 782 10 09
  • SEDE 1: C/ dels Parcers, 3
    08750 Molins de Rei
  • SEDE 2: C/ Baix Llobregat, 22
    Pol. Ind. Can Prunera
    08759 Vallirana
  • Email: info@prevenformat.com