La nova manera de formar de motivar d'assesorar d'ensenyar de comunicar de treballar

Som una empresa amb un gran equip de tècnics i especialistes en els diferents camps de la formació. Especialitzats en Prevenció de Riscos Laborals, Team Building, Treballs en tensió BT,MT i AT que treballem de manera interdisciplinària.


Qui som

El nostre equip tècnic es recicla contínuament per a estar atent de totes les novetats legals i tècniques que afecten la PRL i a la formació continua dels treballadors. Comptem amb tècnics i col·laboradors experimentats per a donar resposta a problemàtiques greus i/o especials (judicis per sinistralitat laboral, inspeccions de treball, peritatges tècnics, dictàmens, informes, formacions pràctiques especifiques, etc.).

PREVENFORMA’T disposa d’un catàleg de cursos especialitzats dissenyats e impartits per professionals del sector amb una contrastada experiència professional. A part del catàlegs de cursos online i presencials, dividits per àrees de coneixement i per especialitats sectorials, també desenvolupem cursos i cicles formatius a mida per empreses i organitzacions, ajustant-nos a les seves necessitats i objectius. La nostra adaptació continua a les novetats en matèria de formació, i més de 10 anys de experiència formant a persones en PRL, avalen la qualitat de les accions formatives de PREVENFORMA’T. En el context actual que ens trobem moltes empreses requereix que el personal disposi de la TPC i TPM (targeta professional de la Construcció, metall i/o fusta). Per a poder desenvolupar feines en el àmbit de la construcció i del metall. Per aquest motiu PREVENFORMA’T col·labora amb diferents entitats municipals, per oferir la seva formació, a través de les àrees de promoció econòmica dels ajuntaments, per fer més accessible els cursos per a persones aturades, ja que es un requisits indispensable per poder optar algunes ofertes de treball.